11 månaders dagen

Äntligen så börjar jag lir frisk. Sitter och kollar "How I met your mother" och äter choklad. Livet börjar bli bra igen.

 YEAH ;D


Sjuuk!

Okej, så nu har jag varit sjuk i snart en vecka! Det börjar bli ganska långtråkigt. Ville bara klaga lite, hoppas alla ni andra har det bättre. Ha det bäst! <3

EMMA!

NU kommer ett inlägg för att peppa bästa Emma som snart drar till Malmö och pluggar! Finns alltid här för dig vännen och du kommer klara det galant! ;D <3


21 års dagen

Wow, det var ju värt att fylla 21 i USA i alla fall! Åkte in i fredags till NYC och bodde oss Molly och Lina nära Times square som är här och hälsar på. Kom inte till dem förens vid tolv för jag blev bjuden på middag av min värdfamilj innan. Vi åkte ett till ett japansk ställe där dem lagar mat framför dig, glömde totalt bort att äta när dem lagade maten, men gott var det. Vi åkte också och åt glass på friendly's, mycket gott. OCH så fick jag en videokamera av min värdfamilj också, så nu ska jag börja med det också!

På lördagen träffade vi My och hennes familj. Vi drog också till Hell's Kitchen flea market och köpte bland annat en halsduk samt en jäkla massa örhängen för ungefär 25 dollar. Efter det åt vi middag med My's familj och sen blev det förfest på hotell rummet.

Efter förfest så drog vi till Botanica bar och hängde ett tag. Vid 3 på morgonen började vi leta taxi eller subway som inte var det lättaste att hitta tillslut så kom vi i alla fall hem, vid 5. det kan kallas lyckad födelsedag!
Dagen efter chillade vi som bara den och köpte kina mat. Så det så. Nu ska jag sova för jag har inte riktigt återhämtat mig efter helgen än ;) Ha det bäst! <3


Februari<3

heeej alla! ledsen för kass uppdatering! wow vad fort det har gått. Okej, så det har väl gått ungefär en månad nu sen jag sist skrev på bloggen! Jag ska försöka göra en kort sammanfattning vad som har hänt. Den 18 feb kom min familj och var här i 2 veckor. Vi turistade som bara den. Var inne i NYC och var bla. på vax museumet, rockefellar center, ellis island och mer. Vi tog även en tur till Washington, så nu har man varit där också, såg vita huset och smithsoninan museumet, mycket coolt! ;D

Dem åkte hem förra torsdagen och dagen efter drog jag, my, angelika och jannet till BON JOVI konserten! Vi fick två hotellrum och vi satt nära scenen, och detta var min julkalapp från min värdfamilj! bon jovi var helt underbara och det var den coolaste konserten jag varit på! TACK min värdfamilj!

Dagen efter hängde jag på till New Jersey och vi gick och såg beastly som var en grymt bra film. Annars tog vi det väldigt lungt.

I helgen så är det min födelsedag och den ska firas ihop med molly (som fyller samma dag) och Lina som är och hälsar på NYC! Det ser vi mycket fram emot.

Lovar att vara bättre på att uppdatera i framtiden. Ha det bäst! <3







'




Det här var hotellet som vi bodde på och där var även konserten! ;D

<3


RSS 2.0