Busunge

Haha, det händer ju inget på den här bloggen, bättre att jag tar tag i det så Yvonne får något att läsa när hon kollar på morgonen. 
Men som fruntimmret skev innan så kommer hon ju hem om 5 månader och det går ju fortare än en avlöning. Det kommer bli Jabbadabbadoo (Flinta ni vet;) .
Annars då? Jo jag har införskaffat Långben the movie på DVD, så vi kan kolla det på nätterna sen när du kommer hem. I morgon blir det julkalender premiär, det är med riktiga människor och utan superduperdräkter.
Sen är även mysteriet på Greveholm, på väg hem til mig nu, så det är ju liksom super.
Som ni kanske förstod var det jag som skrev den där listan innan, alltså ingen mindre än Jonna S.
Nu önskar jag er en fortsatt trevliga dag/morgon/natt/kväll vart ni nu än befinner er på den runda planeten jorden!
På återseende!








High Five!


Tidsfördriv

Vad heter du? - Sofia
I mellannamn då? - Christina Linnea
Vart bor du? - Somers/Björkvik
Trivs du där? - Jovars
Brukar du läsa horoskop? - Yes, jag tror på det stenhårt 
Har du körkort? - Om jag har
Favoritdjur? - Giraff och Elefant
Vad spenderar du dina pengar på? - Filmer, smink och bio
Senaste konserten? - PINK
Festar du? - Om jag gör och som jag gör det.
Sprit, cider, vin eller öl? - Jag är ju lite av en finsmaker så vin, glider som smort ner i strupen
Brukar du bli för full? - 
Antal kuddar i sängen? - Skiter Björnen i skogen?
Kan du baka bullar? -  Oyes, svarta, gula, rosa och gyllenbruna
Bläck eller blyerts? - Föredarar nog bläck
Mc donald's eller burger king?- MAX
Är du allergisk mot något? - Ibland,
Äger du ett busskort? - Icke, har vuxit i från det. 
Vad åt du till frukost? - Något amerikanskt, liknade pannkakor
Hur ser du ut idag? - Jag ser fin ut
Nästa mål i ditt liv? - Komma hem
Vad såg du senast på tv? - CSI 
Hur svarar du i mobilen? - SofiAA
Vem ringde dig senast? - En cooljäkel
Vad sa den som ringde? - Haaj maj näme iss Mr, Cool
Antal timmar sömn inatt? - Ett antal
Sov du ensam? - Oyes
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Steka ägg

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Moí
Såg dig gråta: Mi madre
Fick dig att gråta:
Du gick på bio med: Myran
Du gick på stan med: Myran
Skällde på dig: De där ungarna
Skickade ett e-mail till dig: The one and only Jonna 

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Som om det vore hugget i sten
Bråkat med ditt husdjur? - Nej, det är ju ett husdjur. Får inte så bra respons
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Yes, och jag älskar att berätta mina drömmar

SAKER
Tar du droger? Knark är bajs
Dricker du? -  Vad jag kommer åt, pepsi i mitt <3
Vad är du mest rädd för? - Ormar
Vart vill du gifta dig? - Ja, ett stort jäkla Hallelulja moment bröllop
Vad hatar du verkligen? - När jag måste bestämma mig, välja och när jag inte vet vad jag vill
Har du varit kär? - Varje dag, i någon ny.
Har du ett jobb? - Oyes jag har hand om ungar som inte pratar samma språk som mig. Men även dom har sina moment, både himmel och helvete
Gillar du att ha folk omkring dig- Ja om jag gillar/älskar dom så är det nemas problemas.
Är du ett hälsofreak? - Jao ibland i bland inte. Beror vad jag känner för osv 

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Icke
Är du ensam nu? - Niet
Några piercings/tatueringar? - Tatoo, "dont stop belienving" och sen tog jag steget och piersade mig när jag var 15 det var traumatiskt men jag överlevde med nöd och täppe.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Jaa dom fastnar och jag spelar de oavbrutet i någon månad sen är det någon ny nästa månad. Så går runt, runt,runt.
Vill du ha barn? - Oyes, ska uppkalla de efter min underbara vän Jonna

FAVORIT
Rum i huset? - Vardagsrummet
Typ av musik? - Habbadabbadunkdunk, untz untz untz 
Månad? - Sommaren

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Jag? nej fan hård som sten
Köpt någonting? - Jaa
Varit sjuk? - Beror på om jag känner efter eller inte
Sagt "jag älskar dig"? - Jahadå
Velat säga till några att du älskar dem? - Självklart
Träffat nån ny person? - jaa :)
Saknat någon? - Alla i mitt fosterland Scweden
Kramat någon? - Hoja
Kysst någon? - Nja?

SENASTE
Låt du hörde: Microfonkåt- September
Film du såg: Harry potter
Mat du åt: - Köttbullar
Gången du åt en glass - Förra veckan
Människa du slog - Jag slåss inte, bara om någon slår mig först. Fast jag slåss inte så hårt
Stora bussresan: - Canda
Långa telefonsamtal: - Mi familia se lamman Kindahl
Dusch: - Någon vecka sen
Irritation: - När saker inte fungerar som de ska. Och att min dator är en skum jäkel.










Njut och Enjoy!

High Five!


Happy 7th month to meee...

jaha folket, nu har jag varit här som sagt i 7 månader. Galet, GALET säger jag bara. 5 månader kvar nu tills jag kommer hem och irriterar er, som jag kan vara ganska bra på.

Den här veckan har vi ju då firat den där så kallade thanksgivingsdagen här. Som helt enkelt går ut på att äta, måste ju dock säga att det var gott i alla fall! Annars så satt vi bara där och åt och pratade en massa skit, första gången jag varit på middag här i staterna och pratade krig, helt plötsligt så frågar deras farbor : vad tycker svenskarna om oss? "öööh, det är väl dumt med krig". Ville inte riktigt svara kändes som om jag kunde bli slagen om jag sa för mycket. självklart så gillade dem inte krig, men ska jag sitta och klaga på det med amerikanare, nej jag tror inte det!

Annars den här helgen så har jag varit i NYC på söndagen! Jag träffade My och vi gick till Central Park, sen gick vi också in på American museum of natural history jag stället heter, det är där dem har spelat in natt på museumet, så kanske ni vet mer vad jag menar :P Det var ett galet stort museum och vi gick väl vilse ett antal gånger, men kul var det och häftigt. Vi kollade också på enn utställning om stjärnor, det var hur häftigt som helst. Det var jättestor skärm i taket, så det kändes som man åkte med där ute i rymden. Eller jag tyckte det var häftigt, My somnade. Så frågar ni henne så var det nog inte lika kul. Sen när vi var klara där inne skulle vi ta oss tillbaka, första tanken var att vi skule ta en taxi, för det var en bit till Grand central, som var målet. Men nej, jag säger "vi kan väl gå tillbaka, det var ju inte så långt." Kort väg my ass, det tog oss två timmar att ta oss tillbaka! jag grät typ för att jag hade nya skor ( fråga mig inte varför, jag vet nämligen inte själv ) och jag hade typ ingen känsel kvar i fötterna. Nu har jag typ hittat 5 vattenblåsor, så det gör vi inte om. Men central Park var fint i alla fall :P

Ha det bäst! <3

Wordly wise...

Jaha, nu istället för att komma hem på tisdag så kommer päronen i familjen hem på onsdag, det menas med mycket jobb för Sofia. Eller i alla fall två hela dagar till, men det blir as bra.  Idag trodde vi att jag hade glömt Ms  bok oss deras mormor och morfar, men det hade vi inte. Så i onödan så åkte jag 1 timme utan att hitta den där jäkla boken! självklart så var den hemma, så vi kan väl säga att den här måndagen var inte en bra måndag, men vi jobbar på ändå.

Ikväll ska jag laga kycklingpaj och jag håller tummarna för att jag lyckas med det. Annars är det lungt, bara så att ni vet. Ha det bäst alla! puuuusss<3<3<3

pluuuuuuugg...

Gott folk, dagarna går fort. Är mega stressad över min engelska kurs som jag måste ta igen 4 veckor arbete på, men nu har jag i alla fall lämnat in Silver bay uppgifterna som VERKLIGEN behövdes. Men jag måste erkänna att engelska kursen är kul, önskar bara att jag hade haft helgen ledig så jag hade kunnat jobba mer med det.

Idag annars så blev det uppstigning vid halv åtta av att ungarna småbråkade lite, det var ingen större fara men det är inte skoj att vakna upp till bråk. I alla fall, blev svenska pannkakor till frukost och hemmagjord apelsinjuice. Efter det skjutsade jag iväg ungarna till deras mormor och morfar och jag åkte hem. Så sen från klockan 1 till 10.30 så har jag suttit och gjort silver bay uppsatsen samt engelskan och det känns som om jag inte kommit någon vart, men jag är inte bitter. Nu ska jag väl ta och sova, imorgon ska jag jobba. Det blir fotbollsmatch med matt och sen ska jag laga någon god middag osv.

God Natt!


Jag vill ha en Megamind...

Det är ju fantastiskt att man kan fortfarande kan skratta ihjäl sig av en tecknad film. Megamind var awesome, och skulle lätt kunna gå på den igen. Den här veckan har gått fort mina kära vänner, och nu är fredagen redan över. Jobbar dock hela helgen men det är väl okej. I veckan har det inte hänt mycket, höjdpunkten har varit att jag fått ett paket ifårn sverige (tack mamma, pappa och mormor!). Jag fick även min engelska bok, så nu är det bara att börja plugga engelska B. Det menas med att jag inte har så mycket tid över för något annat än att jobba och plugga. Men det är det väl värt!

Har i alla fall haft en as bra dag med "mina barn", mer har jag inte på hjärtat.

GRATTIS HANNA I EFTERSKOTT! HOPPAS DU HAFT EN BRA DAG!

PUSS OCH GOD NATT PÅ ER <3


Halloween!

Jag är så jäkla facinerad utav halloween i USA, vilken jäkla grej det är. Var nyss i NYC och kollade på deras stora parad som är enrormt grym. Och alla som klär ut sig lägger ner as mycket arbete på deras kostymer, jag har sett så många olika. Från Lady gaga, till super mario - bröderna, Scooby Doo, Indiana jones, djävular, you name it. aweeeesome säger jag bara.

Idag annars så åkte jag in till NYC och till svenska kyrkan för att träna lucia låtar, fan det luktade liksom sverige där, och dem säljer bilar som jag ska köpa nästa gång kan jag lova. På tåget möter jag på Elin som också ska dit, samt stina och sen också sandra, som tydligen kom ifrån Katrineholm. Och sånt kan jag lova är så himla läskigt, för det har hänt flera gånger och nu ska ni också få höra, för min mormor och hennes mormor har jobbat tillsammans! Och vi bor nu typ 30 min från varandra. Sånt är läskigt som sagt.

jaja, annars var kören skoj, det är kul med lucia liksom och tydligen så är konserterna hela tiden utsålda här så det blir nog skoj. men nu ska jag sova, det är ju jobbar dag imorgon.

RSS 2.0