Nedräkning...

...Om jag har räknat rätt så är det typ 110 dagar kvar tills jag kommer hem! (det gillas;)

onsdags-tråk

Kan inte fatta att det redan är onsdag. Måndag blev en ledig dag (Martin Luther King day), det blev alltså en jäkla massa plugg samt en massa kollande på Lverage. Igår var det snödag, det snöade som bara attans tisdag natten och hela tisdagen så regnade, slaskigt och mysigt. Nu, idag så åkte ungarna i alla fall iväg till skolan, men imorgon blir det förmodligen ledigt igen för så ska det "snöa".

Just nu vill jag bara att Januari ska vara över, känns lite meningslös just nu. I febrari och mars händer det grejor, och det gillas. I helgen drar jag förmodligen till My, ska kolla lite bio och kanske lite shopping i NJ. Det var det! Ha det bäst <3


En vecka i Januari...

Oj vad dålig jag är på att blogga. Har insett det nu, eller jag har väl kanske alltid vetat det.
Jag är uttråkad som aldrig förr och försöker jobba historia som inte direkt gör det bättre. Detta är nog först helgen på länge som jag inte hade planerat något och har ändå tusen saker att göra!

Okej, saker som hänt sen förra helgen är dessa: 

Fredag 7/1-11 

Jag bestämmer mig för tre dagar som jag vill flyga hem på, så nu är det bokad. Det drog upp en massa känslor och började tvivla en stund på att inte åka hem, men nu är det bestämt, i maj kommer jag hem. känns as jobbigt att lämna allt är, men så är det.

Lördag 8/1-11

Åkte till malllet med A, gick runt lite och sen bestämde jag mig för att klippa mig igen, så nu är det den gamla hederliga snedluggen igen om något lite kortare, men jag trivs i det. På kvällen blev det hej då party för Linda som drar till Chiacago, väldigt tråkigt för oss här men skoj för henne att komma till chicago dock! ( vi kommer sakna dig här ) Det var ett jäkla drag och jag hade as skoj, kopparbergs cider + beer pong är nu favoriten ;D kom hem vid 3 på natten och slocknade direkt.





Söndag 9/1-11

Följde med familjen till kyrkan på förmiddagen, och efter det så åkte vi till en restaurang i White plains och gick på en kinesisk mat affär. mycket trevlig dag tillsammans med host-familjen ;)  

Måndag 10/1-11

Jobbade som vanligt, hände inte mycket förrutom att jag tog A till dansen och det var det.

Tisdag 11/1-11

Jobbade på morgonen, pratade med mamma på dagen, då vi planerade lite om vad vi ska hitta på när den kommer som är om 5 VECKOR! Då får jag äntligen träffa den bästa familjen i hela världen! Gud vad jag saknar dem. 18 feb hämtar jag upp dem på JFK ;D på kvällen var min host-mom on call, och jobbade hela natten. så jag och ungarna var själva, blev en mycket lugn natt, kollade lite på Glee osv med dem.

Onsdag 12/1-11

Barnen hade "snödag", det snöade lite under natten och bussarna vägrar skjutsa barnen till skolan så då får dem stanna hemma! det var en lång dag, men vi kollade lite film skottade lite, bakade kakor osv. så det lunkade på.

Tordag 13/1-11

04.30 på morgonen ringer min svenska telefon, ser att det är mormor som ringer, och det första jag tänker är att ngn har dött, så jag vågar inte svara först, tar mod till mig och det visar sig att hon bara hade ringt fel, fasen mormor du gav mig nästan en hjärtattack! :P Annars åkte ungarna till skolan och på kvällen var jag typ ledig så jag jobade historia så mycket som jag kunde.

Fredag 14/1-11

Jaha, så igår var det jobb som vanligt, men ungarnas moster och morbror är här och hälsar på så jag fick vara barnvakt åt deras 2 åriga son, gcik hur bra som helst förrutom när jag skulle få honom att sova, men det löste sig också. På kvällen hade vi en jättetrevlig middag och det var en sån dag som man ångrar lite att man bokat flygbiljetterna, det kommer bli jobbigt att lämna alla här kan jag lova!

Lördag (idag) 15/1-11

Idag hade jag en välförtjänad sovmorgon. Åkte till mallet och köpte en tröja från Forever 21 och Leverege säsong 2 som jag ska kolla ikväll. Ikväll blir det också födelsedags middag för deras moster och historia plugg.

Imorgon

PLUUUUUUGG!

Japp så har det sett ut. Jag räknar dagarna tills jag kommer hem samtidigt som jag har lite mycket att bestämma om innan jag kommer hem också så mitt huvud är kaos. Men gud vad jag saknar alla hemma och är oerhört tacksamm för att jag har er alla, ni får mig att funka här borta! Ha det bäst. <3<3


RSS 2.0